Hvordan vi kom igang.

Lidt om os selv. Det hele startede i 1985 med,at Børge fik et hold i ryggen ved et forkert løft han kunne ingenting,Tilfældigt så vi en artikkel i et blad om magnetterapi hos en klinik på Ålholm Plads Børge tog der ud og fik nogle behandlinger som hjalp på problemet.I klinikken lå der en masse brochurer som fortalte hvordan man kunne uddanne sig som Alternativ Behandler efter gennemlæsnig,virkede det så interesant at vi besluttede at det ville vi være. På det tidspunkt var vi selvstændige i Rengøringbranchen,så det var en stor beslutning det var i 1985 så mange syntes at vi var skøre,så vi startede først med at gå til Zoneterapi,derefter Øreakupunktur,hos Per Lauborg,så tog vi forskellige kurser i sportskader-elektroterapi, så på den måde lærte vi meget om Alternative Metoder,vi uddannar os stadig.

Kirsten havde arbejde til daglig i Frederiksberg kommune med udviklinghæmmede,der har hun været i 20 år.det alternative har vi så brugt sideløbende efter arbejdstid.Kirsten er 68 år.
Efter 20 år i Frederiksberg kommune,måtte Kirsten stoppe da hun fik problemer,med det ene knæ,der blev konstateret slidgigt,undersøgelsen viste at hun måske skulle opereres,men i mellemtiden havde jeg hørt om et nyt Produkt i Sverige der hed Sælolie,dette tog jeg så hjem,efter 5 uger med 6 kapler dagligt gik det pludselig fremad,der voksede ny brusk ud,så Kirsten kunne så efter 1 års fravær pludselig begynde som Vikar på sit gamle arbejde.Ingen problemer med knæet mer.

Jeg arbejdede som Vinduespudser og kørte hver dag til København,2004 flyttede vi fra Ishøj til Allerslev som ligger mellem Præstø og Mern. I April måned 2005 fik jeg pludselig en Blodprop i hjertet,jeg kom under behandling inden for en halv timeog det var min lykke.

Jeg lå i 5 dage på Rigshospitalet og 2 Dage på Næstved Sygehus,så var jeg hjemme i 5 uger, hvorefter jeg begyndte at arbejde igen.Det gik over al forventning,i dag går det strygende,jeg fik Blodfortyndende medicin,men det var noget skidt,så den droppede jeg til fordel for de naturprodukter som jeg selv sælger.Det vidste sig at være en stor succes.Ved kontrol hos lægen havde jeg så lave kolesteroltal det havde de ikke set længe.

Mange kan ikke forstå at jeg har energi til alt dette men jeg vil gerne hjælpe med at udbrede kendskabet til alle former for alternative behandlinger, det hjælper,det har holdt hele vores famillie i live uden sygdomme.

Jeg er 80 år i dag og absolut ikke udbrændt på nogen måde.Pudser stadig vinduer når der er kunder.
vi er nu færdig uddannet Reikimester samt i TFT disse kombinationer tilsammen kan fjerne problemer på meget kort tid.
Er du stresset? føler du dig tit udbrændt,Har du depresioner?
Få en gratis demonstration.Det virker bare her og nu.
Nu er vi også certiciferet Uddannet i Reiki Healing og er også Reikimestre  og bruger det i kombination med TFT.Vi er også forhandler af meget smukke magnetsmykker som virkelig er gavnlig for helbredet.
Vil du vide mere så kontakt os måske kan vi hjælpe dig til en bedre hverdag

Man skal aldrig acceptere at det må du lære at leve med,for det passer slet ikke.

28153600/  20985584     Mail:  eccoline66@gmail.com  Rekkendevej 8 Allerslev 4720 Præstø

Lys og Kærlighed.
Kirsten og Børge Baltzer

 
 
 
 

Med venlig hilsen

Børge Baltzer