JORDSTRÅLER ER SUNHEDSSKADELIGE

 

Det er for længst påvist at vi er udsat for konstante stråler. Stråler der kommer fra universet og stråler der modsat når os fra jorden. Begge slags behøver vi som energigivere, det kommer blot an på dosis. Som med alt her i livet er alt, hvad vi får for meget af skadeligt.
Sådan er det også med jordstråler.
Alle slags stråler der når os fra jorden, kaldes i folkemunde for “jordstråler”. Derved forstår man egentlig sådanne stråler, der skader den menneskelige organisme. Og i virkeligheden er de fleste stråler der kommer fra jorden faktisk ioniserende stråler. Men ioniserende stråler er – og dette har
idenskaben været bekendt med i årtier – sygdomsfremkaldende stråler.
Det globale begreb “jordstråler” dækker over strålingsarter, der kan have flere forskellige årsager. De bedst kendte af dem er vel de stråler, der hidrører fra vandårer.

Jordstråler og sygdomme

Og hvad er det så for sygdomme man kan risikere at pådrage sig på et bestrålet sted ?
Den hidtil kendteste jordstråleforsker Friherre von Pohl beskriver i sin bog, at det faktisk drejer sig om næsten alle kendte sygdomme, kræft, reumatisme, astma, mange mave-, nyre-, blære-, lever- og galdelidelser, samt stendannelser og tuberkulose. Hjertelidelser, sukkersyge, barnløshed, diverse børnesygdomme, betændelsestilstande, øjen- og ørelidelser, blodpropper, Basedow syge, mentale forstyrrelser, selvmord, og manglende udvikling og indlæring i barneårene.
Dette skyldes at ens resistens eller modstandskraft nedsættes, hvis man opholder sig for meget på et bestrålet sted, og den sygdom man har tilbøjelighed til, vil bryde ud.
Det mest almindelige symptom vil være søvnløshed, prikken i arme eller ben, og en fornemmelse af udmattethed om morgenen når man står op. Denne tilstand fortager sig dog op ad dagen.

Den sygdom som von Pohl beskæftiger sig mest med er kræft, og de undersøgelser, han foretog, godtgør at man ikke kan få kræft med mindre man opholder sig over et bestrålet område, som f.eks. i sin seng.
Han redegør for et forsøg hvor han kortlagde strålerne i landsbyerne Vilsbiburg på ca. 2.600 indbyggere. Dernæst fik han udleveret cancerregistret for byen for de sidste 10 år.
Ved at sammenligne adresserne og sovestederne for de 54 personer, der var døde af kræft, måtte man konstatere, at alle disse personer havde sovet på et kraftigt bestrålet sted, på det tidspunkt da sygdommen blev konstateret. Forsøget blev kontrolleret af andre vandsøgere samt af byens borgmester og andre øvrighedspersoner. Dernæst undersøgte han byen Dachau, med nøjagtig samme resultat.

Senere vendte han tilbage til Vilsbiburg, hvor endnu 11 var døde af cancer, og alle havde sovet på et bestrålet området.

Han opgiver at ca. 1/40-del eller 221% af jordens overflade, er skadeligt bestrålet, så muligheden er ringe for at ramme et sådant område ved en tilfældighed.

Lidt om jordstråler:

Hvis du har mistanke om, at dit sovested ikke er så godt, og  vågner du for eks. med Muskelsmerter – Hovedpine – Eller har du svært ved at komme  i gang  om morgenen så kan Jordstråler godt være problemet.
Men andre ting kan også spille ind.
For eksempel hvis du har monteret MAGNET LAMPER over sengen så kan du være helt sikker på store problemer.

Mange har fyldt soveværelset op med Fjernsyn og radio dette kan også resultere i meget store problemer. HUSK altid, at placere din clockradio på en hylde således, at den er placeret ovenover dit hoved.

Nogle mennesker har disse specielle senge hvor der er monteret en radio i midten og i siderne er der monteret magnet lamper.
Tro mig jeg har i mange år målt op i mange hjem for den slags derfor taler jeg af erfaring.
Der kan hos nogen mennesker  gå fra 1-5 år før du mærker disse skadelige virkninger, det kommer an på hvor følsom du er, nogen registrerer disse forandringer utroligt hurtigt.

Husk, at jo før der bliver gjort noget ved disse ting desto bedre det kan spare dig for mange problemer.
Et er at have mistanke om, at der kan være JORDSTRÅLER til, at få gjort noget ved sagen, det er bedre, at få vished om, at der er noget galt så kan mange ting udelukkes så ved man da hvor man står.

Et eksempel. Jeg blev kaldt ud til et sted i Nordsjælland, der var problemer med, at Børnene ikke sov igennem i deres senge en var sengevæder en anden faldt ud af sengen, på grund af mareridt. Jeg kom der op og så, at ovenover deres senge var der monteret disse gyselige og afskyelige Magnet lamper som burde forbydes ved lov, Magnet udstrålingen fra disse kan faktisk måles 2 meter på den anden side af væggen.

Og Husk, at selv om du har slukket både dit fjernsyn radio så er og vil der være meget kraftig udstråling af magnet felter, det er bare et spørgsmål om, at placere tingene rigtigt.
Hvis du vil vide hvor der bor en Opmåler i din hjemegn eller vil vide mere om Jordstråler og deres skadelige virkninger så kan du

Melde dig ind i jordstråleforeningen det koster kun 100,00  og 200,00 om året. Du er altid sikker på, at modtage de sidste opdateret nyheder om alle skadelige ting.

Miljø og Jordstråle Foreningen Danmark
Kurt Brøndal
Horsebakken 76
2400 N.V.
Tlf.: 38 60 82 82
E-mail: formand @ mj-danmark.dk

JORDSTRÅLER

Jordstråler kan være hovedårsagen til kræft, sklerose og leddegigt og mange andre problemer.

Med en forbedret opmålingsmetode kan jeg nu afsløre ca. 90% af disse tilfælde og derved kan man forebygge de fleste af disse problemer. Det viser sig, at sengepladsens anbringelse i forhold til jordstrålerne er uhyre vigtig. Søvnfasen tæller ca. 10 gange så meget end i vågen tilstand, for det er i søvnfasen din krop bliver justeret. Hvis man nat efter nat bliver justeret forkert, vil det på sigt give helbredsproblemer. Hvor hurtigt problemet vil opstå afhænger af styrken af jordstrålerne kontra personens immunsystem.
Jordstråler opdeles i 2 grupper.
Plussiden = Energisiden hvori kræft (undtagen hudkræft) og sklerose træffes i.
Minussiden = Kredsløbsproblemsiden = Affaldsstoffer ophobes= Leddegigt, astma, barnløshed,
sukkersyge og mange andre problemer ligger til denne side.

Det er ca. 50% af jordoverfladen her i Danmark, der ikke et godt sted for anbringelse af en permanent sengeplads. Så det svarer til, at hver anden dansker kunne have deres faste soveplads et bedre sted. Så der er virkeligt noget at hente på dette område helbredsmæssigt, men så sandelig også noget, der samfundsmæssigt er af stor økonomisk betydning.
Jeg kan kun anbefale at sengepladsen flyttes, hvis den står uheldigt jordstrålemæssigt, da det er kerneenergi vi har med at gøre, som ikke kan afskærmes.
Opmålinger af kirker, der er opført under paverne i Rom (Vatikanet) og som er mere end 150 år gamle viser, at de bygget således, at præsten vil stå i et meget kraftigt energifelt, hvor den vigtigste kirkelige handling (for den specifikke trosretning) forrettes, da kirkerne blev bygget.
Vikingeborgene er også opført efter jordstrålerne. I åbningerne går der meget kraftige jordstråler.
Og netop ud fra ovenstående har vi et bevis på, at jordstrålerne ikke har FLYTTET sig og dermed ikke har noget med Jordens magnetfelt at gøre, men er kerneenergi, som jeg opdagede i 1996.

Man kan dog afskærme for elektriske og magnetiske felter samt trådløs teknologi.
Den tilladte effekt (hvor kraftigt) trådløse sendere i Danmark må sende med, bygger på helt forkert helbredsmæssigt grundlag. Man ser kun på den termiske virkning, men glemmer helt, at det er frekvenserne, der også er farlige. Så effekten der sendes med er alt alt for højt. Din krop styres af mange forskellige frekvenser og er du uheldigt, at der er en permanent sender, der sender med en af dine frekvenser (Et digital signal er struktureret og giver derfor mange forskellige frekvenser) vil du få langtidsskader, som måske først viser sig om 10 års. Rygning er småting i forhold til dette.
Så der skal gang i udbredelsen af lyslederkabler til hvert hjem i stedet for trådløse sendere. I hjemmet må evt. trådløse sendere så ikke sende så kraftigt, at de kan genere naboen.

Jordstrålerne er kraftigst ca. kl. 01:30 om natten og ca. 4 dage ved fuldmåne er der ekstra kraft på, da månen er med til at øge virkningen af de kræfter (jordstråler), der holder os på plads i solsystemet.
Vagtlæger fortæller at ca. kl. 02 klinger telefonerne ud, og der er ekstra gang i den ved fuldmåne.

Vores krop er jo fantastisk og kan klare mange ting, men den skal jo lige have chancen. Så få styr på hvor jordstrålerne er. Forebyggelse er nr. 1.
Bilen skal jo til eftersyn, ellers kan det blive dyrt. Det samme gælder for dit helbred !

Med venlig hilsen Orla S. Pedersen fmd. for Jordstråleforeningen Danmark. tlf. 98135564

Jordstråleforeningen Danmark afholder foredrag og kursus. Forhør nærmere.
Medlemskab af foreningen koster 200,00 kr./kalenderår og 100,00 kr for pensionister.

Se mere her: http://www.mj-danmark.dk/

Ring for opmåling.

Opdateret d 29-03-2019          http://www.mj-danmark.dk/