De fleste Mennesker har udviklet candida på grund af penicilin  behandlinger.Der findes et alternativ.

Her kommer nærmere forklaring på hvad candida er,og hvordan du selv kan teste om du har candida.
Candida-infektion er efterhånden et kendt begreb,selvom de færeste er klar over hvor store gener den kan medføre i form af fordøjelsesproblemer,træthed,hovedpine,udslet,allergi,blodsukker-ubalance mm.
Candida albicans er en svamp,som naturligt findes i vores tyktarm,men som under visse betingelser,f.eks.en penicilin-kur,kan vokse vildt og brede sig ud i resten af kroppen og svække vores slimhinder og led.
Ifølge vores erfaring er Candida-infektion en hyppigt overset livsstils-lidelse,som rigtig mange mennesker døjer med,men som de færeste er bevidste om.

Du kan hurtigt og let se om du skulle have Candida,du kan lave en spyttest,det første du gør når du står op om morgenen du tager et glas fylder det halvt op med vand,derefter laver du så stor en spytklat du kan frembringe,så spytter du i vandet,hvis der efter få sekunder dannes lange tråde,som går ned mod bunden af glasset,sker det så prøv at komme en sukkerknald i vandet,så vil du se en voldsom vækst,det samme sker i din krop,bare med det resultat,at disse fangarme går ind og laver huller i dit tarmsystem,det resulterer i at det igen belaster dit immunforsvarssystem og skaber grundlag for Allergier og diverse andre sygdomme.

Prøv denne kur.

Så er her en anden løsning.
Prøv koloid sølv Sammen med Alkavital og the nr 5 som indeholder over 8 forskellige urter, som kan købes hos os. Kig ind i vores webshop.
Vi er stadig de billigste med Koloid Sølv.
man kan købe sølv mange steder,men der følger til gengæld ingen vejledning med,der skal du selv gætte dig til doseringen.Vi leverer altid en grundig vejledning til alle vores produkter.Ligesom du altid kan ringe eller skrive på alle ugens dage hvis du har brug for hjælp.
www.eccoline-helseprodukter.dk

Følg brugsanvisningen, Køb Vita Biosa og symbioflor+ det er flydende tarmkultura som vil være med til at forny dine naturlige tarmbakterier  således at de kan være med til at fortrænge candida svampen 

således at du kan få et normalt liv igen.det kan fås i Matas eller helsekost.Det er meget vigtigt da 80% af vores imunforsvar sider i dit tarmsystem.
 
Med koloid sølv,starter du med1dl 2 x daglig den første dag.Næste dag tager du 1dl 2x daglig

derefter kan du holde 1 dags pause lyt til din krop om der skulle være sket en forbedring eller en lettelse i din krop ellers fortsætter du indtil du kan mærke om der er sket en forbedring, meningen med den store dosis er at du skal have så mange,sølvpartikler i kroppen som muligt for at de kan gå igang med at virke så hurtigt som muligt.  THE nr 5 indeholder 8 forskellige urter som gavner hele systemet,drikkes som almindeligt nydelses the.