Flere udtalelser fra dem har brugt C7 tools

23-05-2016

Udtalelse fra terapeut.

".....Som healer kender jeg til flere holistiske healingssystemer. I al den tid Creating Seven har eksisteret, har jeg arbejdet med disse C7Tools. Indtil nu har jeg ikke fundet noget andet system, der er så enkelt, godt og universelt. Jeg er begejstret for mulighederne i denne fremtidens metode, som vi allerede har til rådighed i dag. Tak. Min erfaring siger mig, at C7Tools' fulde potentiale endnu ikke bliver udnyttet. C7Tools arbejder på lavt blus. Mulighederne er endnu ikke fuldt ud anerkendte......"

C7Tools - det mest fascinerende koncept.

Udtalelse om C7Tools:

"Arbejdet med C7Tools er et af de mest fascinerende kreative koncepter som jeg har oplevet i de sidste 25 år hvor jeg har arbejdet med krystaller, planter og andre spirituelle produkter. Jeg begyndte med Balance! som for mig føltes dyb og varm.....Jeg ser ikke kun resultater i min egen spirituelle vækst, men også i omgivelserne og hos andre mennesker. Det gør mig ondt når jeg ser mennesker har vanskeligheder på

  deres personlige vækstområder. Derfor vil jeg blive lykkelig og påskønne om andre C7Toolsbrugere vil dele deres erfaringer for jeg tvivler ikke med at sige, at min følelse med disse tools er, at det ikke kun er et enestående hjælpemiddel, som vi nu og i fremtiden har til rådighed,....men at det vil være til hele menneskehedens gode. Jeg anbefaler hermed ethvert væsen som stræber efter højere bevidsthed og oplysning dette underfulde og vidunderlige hjælperedskab".

oplysning dette underfulde og vidunderlige hjælperedskab".

 

Erfaring - " ....Jeg havde gennem ca. 15 år kronisk Rhititis (høfeber) og måtte hele tiden behandle mig selv med næsespray. Antibiotikakur havde ingen effekt. Virkningen af næsespray holdt ca. 7 timer, herefter var det helt umuligt for mig, at trække vejret gennem næsen. Efter at have set symbolet på Germanium! vidste jeg, at jeg måtte have denne tool. Fra første dag med Germanium! i min lomme har jeg ikke en eneste gang brugt næsespray og det er i dag 2 år siden...."

Min afhængighed drejede sig ikke om sukker, men om rygning. Jeg har røget siden jeg var 5 år, - ja rigtigt, jeg startede min rygekarriere i den alder og har de sidste 20 år røget 20-30 cigaretter om dagen. Jeg fik en BodyFreer tool som skulle hjælpe mig med at blive uafhængig af tobak. Der er gået 1 måned og jeg har røget 4 og en halv cigaret og mine ønsker om en smøg er så godt som lig nul. Jeg kan på det varmeste anbefale BodyFreer til tobaksafvænning uden følgevirkninger. Sammenlignet med plaster og tyggegummi som sikkert også gør én afhængig, så er jeg blevet et frit menneske uden trang til tobak på en behagelig måde

 

I nogle år har jeg arbejde med C7Tools i min praksis for psykoterapi. I stedet for medikamenter får klienterne C7Tools, der fremmer den individuelle udvikling. Disse mirakuløse ledsagere aktiverer den sande parathed hos mennesker til at overkomme livets udfordringer. Al udvikling synes lettere og hurtigere ved anvendelsen af C7Tools. Der findes intet i nogen form, der kan sammenlignes med den omfattende virkning af C7Tools. De er unikke og udtryk for mesterskab. Mennesker mærker øjeblikkeligt energiens svingning. Følelsen af ens krop og dens visdom øges klart. Allerede efter få sekunders kontakt med en C7Tool ses en klar forandring i aurafeltet. Eftersom C7Tools grounder stærkt, bliver udviklingsfremmende impulser hos mennesker hurtigere omdannet til virkelighed. Creating Seven gør det muligt at "berøre" energi". - A.M. psykolog, DE.

 

Eksempel: "Kvinde var flere gange blevet opereret p.g.a. underlivscyster. Da hun igen havde dannet en 6 cm stor cyste skulle en stor underlivsoperation nu finde sted. Hun fik Femsy! og Glasy! og efter 4 uger var cysten forsvundet til stor forbavselse for lægerne."

 

Helene - Pax's menneskemor fortæller om sin minipuddel Pax: "I efteråret begyndte Pax at blive stiv og halt på venste bagben. Han kom i medicinsk behandling, men uden virkning. Derefter røntgenfotografering og ny medicin i en måned. Han måtte kun komme ud at gå 30 min. dgl. og skulle have frakke på for ikke at fryse. Pax var tidligere helt ustyrlig af glæde når han skulle ud at gå, men nu måtte jeg gå ind i stuen og hente ham. Når vi var ude at gå, stoppede han tit op og kiggede på mig, som om han ville spørge om vi nu ikke godt kunne vende om og gå hjem igen. Han gik på stive ben og tog "sjove" hop. Hans vægt var på 1 måned øget meget (bivirkning fra medicin), men stadig ingen bedring og vi blev nu henvist til dyrehospitalet. I mellemtiden var jeg stødt på C7Tools, Pax fik en energioverførsel og jeg bestilte Mussy! en tool til muskler og sener. Samme eftermiddag var vi ude at gå og Pax var som forvandlet, det var den glade friske puddel igen, ingen stiv og halt gang. To dage efter gik vi ned i byen, en gåtur på 2,5 km som han nød i fulde drag."

 

Creating Seven C7Tools Erfaring om Angel! "........Angel! er en vidunderlig Tool til børn. Min søn havde tidligere kun få venner og han måtte altid hen til dem. Nu er det fuldstændig omvendt. Børnene kommer i stimer til ham. Hans selvværdsfølelse og selvtillid er steget massivt. Han bærer Angel! dag og nat og nægter at give den fra sig........

 

Små energirør til behandlinger med disse energier de holder evigt.

 

Ring for mere information.20985584  eller www.klinik-allerslev.dk

 

Vi behandler med C7 Tools samt med hømopatiske midel klienter får den C7 Tools med hjem sammen med  den homøopastiske Medicin.Og det giver med garanti meget gode resultater.

Det skulle du prøve hvis du har problemer. ring nu på  28153600   Tal med Kirsten

 

 

 

23-05-2016
se også produktsiden.

Vi er ved at få forhandlerer i Norge,der findes ikke nogen for tiden.Disse C7 Tools fortjener virkelig meget opmærksomhed.
De laver små mirakler,og hjælper til med at man får det meget bedre,de er værd at prøve prisen er nemlig meget rimelig.

17-03-2015

 

Vibrationel fjern- og selvhealing

En kærligheds- og healingsgave til menneskeheden og moder Jord, der giver fred, harmoni, glæde og lethed. Creating Seven tools består af sandkrystaller i små forseglede rør, hvori finstoflige åndelige energier gennem en alkymistisk proces er forankrede.
Alt i universet består af vibrationer. Menneske legemet vibrerer. Hvert atom, hver molekyle, celle og kirtel har en bestemt svingningsfrekvens. Tilføres den oprindelige impuls af energi og information vil den selvhelbredende kraft gå i gang. Creating 7 tools er fysiske sendere indeholdende disse specifikke energier.
Bekymrede tanker, sorg, vrede kan være årsag til ubalancer i kroppens kemiske processer. Tankerne påvirker følelserne, følelserne påvirker det fysiske og skaber ubalancer her. Creating 7 tools er skabt til at ændre vibrationerne i de psykiske legemer, samtidig ændres vibrationerne i den fysiske krop.
Den universelle lov siger: Hvad der skabes mentalt og spirituelt vil manifestere sig fysisk. Alt fra sindet bliver gentaget i kroppen, sindet og cellerne har altid samme bevidsthed.
Creating Seven tools har til formål at støtte Jordens positive udvikling, alt eksisterende på denne planet, mennesker, dyr, planter og mineraler samt fremme Universets samlede udvikling.

C7-tools er en hjælp til fjernhealing og selvhealing. Til at se på årsag og virkning. Til at få kontakt med vort inderste, med kilden i os selv. Hver tool er et bidrag til alle på vejen mod større bevidsthed.
Tools’ne øger vores evne til at genopdage vore iboende kræfter. Vi er allerede perfekte – vi skal blot huske det igen. De sætter et lysbærende frø, som det er op til den enkeltes frie vilje at lade vokse og udvikle sig for aktivt at kunne skabe sit liv på sin egen guddommelige måde.
Tools fra Creating Seven er fremstillet af alkymisten Fridolin Freuler fra Schweiz og er ikke sammenlignelige med nogen anden terapiform. De kan enten bruges alene eller som yderligere hjælp til f.eks. zoneterapi eller healing.
F.eks. er der en tool  for hver enkelt organ eller organsystem, såvel som flere forskellige psykiske tilstande og livssituationer. Hjælpe os til at blive befriet for det er ikke mere er brug for i vores system og i stedet give næring til den videre positive udvikling af sjæl, krop og ånd.
Yderligere inspiration
Har du lyst til at læse og forstå mere om hvordan tools’ne virker kan bogen:
Undskyld dit liv venter på dig anbefales, den er ikke skrevet direkte til tools’ne, men beskriver praktisk hvordan de egentlig arbejder.

 

Kontakt os endelig på www.klinik-allerslev.dk   Tlf. 28153600.

17-03-2015

 

Vibrationel fjern- og selvhealing

En kærligheds- og healingsgave til menneskeheden og moder Jord, der giver fred, harmoni, glæde og lethed. Creating Seven tools består af sandkrystaller i små forseglede rør, hvori finstoflige åndelige energier gennem en alkymistisk proces er forankrede.
Alt i universet består af vibrationer. Menneskelegemet vibrerer. Hvert atom, hver molekyle, celle og kirtel har en bestemt svingningsfrekvens. Tilføres den oprindelige impuls af energi og information vil den selvhelbredende kraft gå i gang. Creating 7 tools er fysiske sendere indeholdende disse specifikke energier.
Bekymrede tanker, sorg, vrede kan være årsag til ubalancer i kroppens kemiske processer. Tankerne påvirker følelserne, følelserne påvirker det fysiske og skaber ubalancer her. Creating 7 tools er skabt til at ændre vibrationerne i de psykiske legemer, samtidig ændres vibrationerne i den fysiske krop.
Den universelle lov siger: Hvad der skabes mentalt og spirituelt vil manifestere sig fysisk. Alt fra sindet bliver gentaget i kroppen, sindet og cellerne har altid samme bevidsthed.
Creating Seven tools har til formål at støtte Jordens positive udvikling, alt eksisterende på denne planet, mennesker, dyr, planter og mineraler samt fremme Universets samlede udvikling.

C7-tools er en hjælp til fjernhealing og selvhealing. Til at se på årsag og virkning. Til at få kontakt med vort inderste, med kilden i os selv. Hver tool er et bidrag til alle på vejen mod større bevidsthed.
Tools’ne øger vores evne til at genopdage vore iboende kræfter. Vi er allerede perfekte – vi skal blot huske det igen. De sætter et lysbærende frø, som det er op til den enkeltes frie vilje at lade vokse og udvikle sig for aktivt at kunne skabe sit liv på sin egen guddommelige måde.
Tools fra Creating Seven er fremstillet af alkymisten Fridolin Freuler fra Schweiz og er ikke sammenlignelige med nogen anden terapiform. De kan enten bruges alene eller som yderligere hjælp til f.eks. zoneterapi eller healing.
F.eks. er der en tool  for hver enkelt organ eller organsystem, såvel som flere forskellige psykiske tilstande og livssituationer. Hjælpe os til at blive befriet for det er ikke mere er brug for i vores system og i stedet give næring til den videre positive udvikling af sjæl, krop og ånd.
Yderligere inspiration
Har du lyst til at læse og forstå mere om hvordan tools’ne virker kan bogen:
Undskyld dit liv venter på dig anbefales, den er ikke skrevet direkte til tools’ne, men beskriver praktisk hvordan de egentlig arbejder.

 

Kontakt os endelig på www.klinik-allerslev.dk   Tlf. 28153600.

17-03-2015
 

Når du forbinder dig med C7-Toolen i din hånd, vil rent lys strømme igennem din krop, som en laserstråle og opløse hvor vi har blokeringer - mentalt, følelsesmæssigt og fysisk.

C7-Toolen indstiller sig individuelt til hver enkelt af os, der hvor vi er i vores udvikling og bevidsthed lige nu.

C7-Toolen støtter og hjælper dig med at opløse, befri og forløse, det du har brug for og giver dig ændret indsigt, nye holdninger og meninger, større livsglæde, genvinder din livsenergi, øget frihedsfølelse og udvider din kærlighed til dig selv og andre.

 

Med C7-Tools kommer du i kontakt med din egen skabende kraft og de forbinder dig øjeblikkelig med dit højeste selv.

C7-Tools afbalancerer dine chakras, renser din aura for negative tanker og blokeringer og aktiverer dine egne selvhelbredende kræfter.

C7-Tools er til alle væsener. Så har du et dyr, der har en ubalance fysisk eller psykisk eller bare trænger til et energiløft, kan C7-tools også hjælpe her.

Når du modtager energioverførsel med de udvalgte C7-tools til netop dit behov, er jeg nærværende i processen med dig, hvor jeg bruger min indføling og klarfølelse til at vejlede, opmuntre, motivere, og inspirere dig i din aktuelle situation, med det som fylder lige nu.

Jeg glæder mig til at hjælpe og vejlede dig, til at genfinde glæden og friheden i dit liv.

Kærlig hilsen

Kirsten &Børge Baltzer 

www.klinik-allerslev.dk

Tlf. 28153600.