03-03-2015

Hvad er fjernhealing med C7Tool?

Klinik AllerslevHvad er fjerhealing med C7 Tool.? 

 

Hvad er fjernhealing?


Ved fjernhealing arbejdes der ikke direkte på den fysiske krop, men mere med bevidstheden, der er uafhængig af tid og sted og hvor energien derefter også forplanter sig til den fysiske krop.
Energi behøver ingen fysisk kontakt – energi kan gå igennem alt og kan derfor dirigeres derhen, hvor der er brug for den.      
Når vi siger til hinanden: ”Jeg sender dig en god tanke” så er den automatisk af sted, så snart vi har tænkt den.
En healer kan bruge sin kontakt til at sende healing til den person, der ønsker det og det virker lige så godt som fysisk kontakt.

Min kontakt i dette tilfælde er creating 7 tools’ne som jeg oplever har kontakt til specialister i universet og i sidste ende kilden vi alle kommer fra.
Jeg beder altid om en ganske kort beskrivelse af, hvad personen ønsker healing for, om de før har modtaget healing, men også om der indtages medicin m.m. Det er vigtigt at vide inden healingen starter, da medicin kan påvirke kroppens reaktion på healingen. Derefter beder jeg om personens fulde navn, adresse og fødselsdato samt år.
Jeg healer min. 1 uge ad gangen, men oftest 4 uger eller længere tid alt efter den enkeltes behov.
Under healingsforløbet ønsker jeg tilbagemelding hvis eventuelle justeringer skal ske.
Fjernhealing er lige så effektivt som fysisk healing – så længe det gøres rigtigt og med hjertet.

 

Selvhealing

Her investerer du selv i de tools du har brug for og du kan herefter bære dem på dig eller f.eks. lægge dem på et foto af dig selv. Derefter giver du dem ordre på at arbejde for dig, hvilket vil være en god idé at gøre evt. ved morgenens begyndelse og så længe du har brug for dem. Tools’ne er en livsinvestering, de varer resten af dit liv, så selv om du lægger dem fra dig kan du til enhver tid bede dem om at arbejde for dig igen.