23-05-2016

Flere små mirakler,fra brug af C7 Tools

Udtalelse fra terapeut.

".....Som healer kender jeg til flere holistiske healingssystemer. I al den tid Creating Seven har eksisteret, har jeg arbejdet med disse C7Tools. Indtil nu har jeg ikke fundet noget andet system, der er så enkelt, godt og universelt. Jeg er begejstret for mulighederne i denne fremtidens metode, som vi allerede har til rådighed i dag. Tak. Min erfaring siger mig, at C7Tools' fulde potentiale endnu ikke bliver udnyttet. C7Tools arbejder på lavt blus. Mulighederne er endnu ikke fuldt ud anerkendte......"

C7Tools - det mest fascinerende koncept.

Udtalelse om C7Tools:

"Arbejdet med C7Tools er et af de mest fascinerende kreative koncepter som jeg har oplevet i de sidste 25 år hvor jeg har arbejdet med krystaller, planter og andre spirituelle produkter. Jeg begyndte med Balance! som for mig føltes dyb og varm.....Jeg ser ikke kun resultater i min egen spirituelle vækst, men også i omgivelserne og hos andre mennesker. Det gør mig ondt når jeg ser mennesker har vanskeligheder på

  deres personlige vækstområder. Derfor vil jeg blive lykkelig og påskønne om andre C7Toolsbrugere vil dele deres erfaringer for jeg tvivler ikke med at sige, at min følelse med disse tools er, at det ikke kun er et enestående hjælpemiddel, som vi nu og i fremtiden har til rådighed,....men at det vil være til hele menneskehedens gode. Jeg anbefaler hermed ethvert væsen som stræber efter højere bevidsthed og oplysning dette underfulde og vidunderlige hjælperedskab".

oplysning dette underfulde og vidunderlige hjælperedskab".

 

Erfaring - " ....Jeg havde gennem ca. 15 år kronisk Rhititis (høfeber) og måtte hele tiden behandle mig selv med næsespray. Antibiotikakur havde ingen effekt. Virkningen af næsespray holdt ca. 7 timer, herefter var det helt umuligt for mig, at trække vejret gennem næsen. Efter at have set symbolet på Germanium! vidste jeg, at jeg måtte have denne tool. Fra første dag med Germanium! i min lomme har jeg ikke en eneste gang brugt næsespray og det er i dag 2 år siden...."

Min afhængighed drejede sig ikke om sukker, men om rygning. Jeg har røget siden jeg var 5 år, - ja rigtigt, jeg startede min rygekarriere i den alder og har de sidste 20 år røget 20-30 cigaretter om dagen. Jeg fik en BodyFreer tool som skulle hjælpe mig med at blive uafhængig af tobak. Der er gået 1 måned og jeg har røget 4 og en halv cigaret og mine ønsker om en smøg er så godt som lig nul. Jeg kan på det varmeste anbefale BodyFreer til tobaksafvænning uden følgevirkninger. Sammenlignet med plaster og tyggegummi som sikkert også gør én afhængig, så er jeg blevet et frit menneske uden trang til tobak på en behagelig måde

 

I nogle år har jeg arbejde med C7Tools i min praksis for psykoterapi. I stedet for medikamenter får klienterne C7Tools, der fremmer den individuelle udvikling. Disse mirakuløse ledsagere aktiverer den sande parathed hos mennesker til at overkomme livets udfordringer. Al udvikling synes lettere og hurtigere ved anvendelsen af C7Tools. Der findes intet i nogen form, der kan sammenlignes med den omfattende virkning af C7Tools. De er unikke og udtryk for mesterskab. Mennesker mærker øjeblikkeligt energiens svingning. Følelsen af ens krop og dens visdom øges klart. Allerede efter få sekunders kontakt med en C7Tool ses en klar forandring i aurafeltet. Eftersom C7Tools grounder stærkt, bliver udviklingsfremmende impulser hos mennesker hurtigere omdannet til virkelighed. Creating Seven gør det muligt at "berøre" energi". - A.M. psykolog, DE.

 

Eksempel: "Kvinde var flere gange blevet opereret p.g.a. underlivscyster. Da hun igen havde dannet en 6 cm stor cyste skulle en stor underlivsoperation nu finde sted. Hun fik Femsy! og Glasy! og efter 4 uger var cysten forsvundet til stor forbavselse for lægerne."

 

Helene - Pax's menneskemor fortæller om sin minipuddel Pax: "I efteråret begyndte Pax at blive stiv og halt på venste bagben. Han kom i medicinsk behandling, men uden virkning. Derefter røntgenfotografering og ny medicin i en måned. Han måtte kun komme ud at gå 30 min. dgl. og skulle have frakke på for ikke at fryse. Pax var tidligere helt ustyrlig af glæde når han skulle ud at gå, men nu måtte jeg gå ind i stuen og hente ham. Når vi var ude at gå, stoppede han tit op og kiggede på mig, som om han ville spørge om vi nu ikke godt kunne vende om og gå hjem igen. Han gik på stive ben og tog "sjove" hop. Hans vægt var på 1 måned øget meget (bivirkning fra medicin), men stadig ingen bedring og vi blev nu henvist til dyrehospitalet. I mellemtiden var jeg stødt på C7Tools, Pax fik en energioverførsel og jeg bestilte Mussy! en tool til muskler og sener. Samme eftermiddag var vi ude at gå og Pax var som forvandlet, det var den glade friske puddel igen, ingen stiv og halt gang. To dage efter gik vi ned i byen, en gåtur på 2,5 km som han nød i fulde drag."

 

Creating Seven C7Tools Erfaring om Angel! "........Angel! er en vidunderlig Tool til børn. Min søn havde tidligere kun få venner og han måtte altid hen til dem. Nu er det fuldstændig omvendt. Børnene kommer i stimer til ham. Hans selvværdsfølelse og selvtillid er steget massivt. Han bærer Angel! dag og nat og nægter at give den fra sig........

 

Små energirør til behandlinger med disse energier de holder evigt.

 

Ring for mere information.20985584  eller www.klinik-allerslev.dk

 

Vi behandler med C7 Tools samt med hømopatiske midel klienter får den C7 Tools med hjem sammen med  den homøopastiske Medicin.Og det giver med garanti meget gode resultater.

Det skulle du prøve hvis du har problemer. ring nu på  28153600   Tal med Kirsten