Har du brug for hjælp?Så kan vi hjælpe dig.

Husrensning.    Har du brug for hjælp? Så kan vi hjælpe dig .

Der kan være mange årsager til, at der er uro i din bolig, og at der er behov for en husrensning. Det kan være åndelig tilstedeværelse eller energierne, som er blevet ustabile. For at stabilisere forholdene i begge tilfælde, laves en husrensning af hjemmet, hvor den uønskede åndelige tilstedeværelse sendes ind i lyset og energierne renses op og vendes.

 

Åndelig tilstedeværelse?

 

Den åndelige tilstedeværelse kan mærkes på mange måder. For eksempel ved, at du føler dig overvåget, lys der tændes og slukkes uden grund, døre der åbnes, varmeapparater der tændes, lyden af fodtrin eller trampen, at en grim og gammel hengemt lugt pludselig opstår, ting der forsvinder permanent eller dukker op igen et nyt sted, at du føler kulde eller kølig luft i rum eller på steder, hvor der normalt er varme, hovedpine, ledsmerter, søvnbesvær, urolig søvn, at du og dine nærmeste har svært ved at komme jer efter en almindelig forkølelse eller anden sygdom, urolige og lidt mareridtsagtige drømme. Listen af årsager, når du føler åndelig tilstedeværelse, er meget lang.

 

Hvorfor?

 

Ånderne er kommet ind i boligen på en af flere måder. De kan allerede være der, når du overtager en bolig, en nabo eller gæst kan have dem med sig og efterlader dem, når de går eller du kan selv ved uheld få en ånd eller to med hjem. Er det en lejlighed, du bor i, kan der være en art korridor for ånderne fra lejlighed til lejlighed.

 

Ånderne kommer, fordi de har en tilknytning til området eller føler samhørighed med en eller flere i boligen, da de måske har mærket muligheden for kommunikation og derfor vil gøre sig bemærket eller for at beskytte, hvad der engang var deres ejendom. Fælles for al åndelig tilstedeværelse er, at ligesom du og din familie skal have mad og drikke for at overleve, skal ånderne også have næring, og den får de fra dine energier.

 

Årsagen til, at ånderne ikke er kommet op i lyset kan være, at de med kirkens øjne har levet et ugudeligt liv , er blevet glemt, har været bange for at blive straffet efter døden, ikke har troet på liv efter døden eller ikke har villet acceptere døden med videre.

 

Ind i lyset!

 

Mærker du åndelig tilstedeværelse i din bolig og gerne vil have den fjernet, ringer du og aftaler et tidspunkt med os.Vi behøver ikke at komme hjem til dig for at gøre dette.

 

Kun hvis det ikke lykkes efter 2 gange ,men det gør det som regel,du betaler kun  1 gang.

 

Uanset om det tager os 2 gange ,vi bliver ved indtil der er renset ud,og du har fået det godt.

 jeg har fundet alle ånderne, tager jeg kontakt til universet og beder dem tage imod ånderne og føre dem ind i lyset, hvor de hører hjemme. Derefter sørger jeg for, at hele boligen og dens energier bliver renset op, så den er klar til at modtage de nye energier fra dig og din familie.

 

Det vil være en god ide at have stearinlys eller fyrfadslys  og koncentrerede citrusdråber eller citrusfrugter klar efter en husrensning, da de er med til at stabilisere de nye energier, som du og din familie skal lægge ind i huset, nu da jeg har renset de gamle energier væk.