Prøv velvære massage i vores klinik i alllerslev.

Hvad er kropsmassage?
Mennesket har i århundreder intuitivt forstået, at hænders berøring af kroppen kan fremkalde dybe ændringer i krop og sjæl. Således udviklede man kropsmassage, der er en målrettet metode til at løsne op for spændinger og skabe balance i kroppen. Kropsmassage kan helbrede både fysiske og sjælelige lidelser og har en stor positiv virkning på muskulaturen samt kroppens bløde væv. Med regelmæssig, korrekt udført kropsmassage kan man forbedre sin almene sundhed og velbefindende.

Funktioner
Kropsmassage er ikke bare en skøn og afstressende behandling, den har også adskillige gavnlige effekter for sundheden. Kropsmassage forbedrer blodcirkulationen, hvorved ilt og næringsstoffer lettere transporteres rundt i kroppen. Kropsmassage nedbryder affaldsstoffer og medvirker til at opløse dem, så de ikke hober sig op. Derudover bliver nervesystemet stimuleret af kropsmassage, hvilket blandt andet sætter kroppens naturlige lægende proces sættes i gang. Sindet falder til ro, og den indre balance genoprettes.
 

Krop og sind hænger sammen
Kropsmassage skaber en balance i kroppens muskler, organer, kredsløb og immunforsvar og virker smertelindrende selv på ømme og overbelastede muskler. På vores klinik i Allerslev er al kropsmassage bygget op på tanken om, at krop og sind hænger sammen. Stress og følelsesmæssige problemer kan mærkes i kroppen, og omvendt kan en velgørende behandling som for eksempel kropsmassage indvirke på vores humør. Kropsmassage fremmer afspændingsprocessen og den indre harmoni, hvilket hjælper kroppen til at helbrede sig selv. Her på siden kan du læse mere om den kropsmassage, vi tilbyder i klinikken på klinikken i Allerslev. Til alle behandlinger anvendes rene, økologiske olier.